| | | | |

Dostępność: dostępny
|
Olej jojoba 100ml
ID: 1110
Olej jojoba 100ml
Olej jojoba (wym. żożoba) to ciekły wosk o złoto-żółtym zabarwieniu, otrzymywany z wycisku nasion krzewu jojoba (Simmondsia chinensis, Buxus chinensis). W niskich temperaturach (poniżej 7°C) może zastygać. ...
|
| | | | | |
| |
|
Cena netto/brutto |
|
|
|
|
|
10.67/12.69 PLN |
|
 |
|
|
| |
|
| | | | |

Dostępność: dostępny
|
Olej kokosowy 100g
ID: 1261
Olej kokosowy 100g
Olej kokosowy to naturalny tłuszcz powstały z miąższu orzecha kokosowego. W temp. do 20st. C olej przybiera postać stałą o kolorze białym, stąd nazywany czasem masłem kokosowym. W ciepłym otoczeniu olej robi się ...
|
| | | | | |
| |
|
Cena netto/brutto |
|
|
|
|
|
7.00/8.54 PLN |
|
 |
|
|
| |
|
| | | | |

Dostępność: dostępny
|
Olej kokosowy bezzapachowy 100g
ID: 1505
Olej kokosowy bezzapachowy
100g
Olej kokosowy to naturalny tłuszcz powstały z miąższu orzecha kokosowego. W temp. do 20st. C olej przybiera postać stałą o kolorze białym, stąd nazywany czasem masłem kokosowym. W ciepłym ...
|
| | | | | |
| |
|
Cena netto/brutto |
|
|
|
|
|
6.15/7.50 PLN |
|
 |
|
|
| |
|
| | | | |

Dostępność: dostępny
|
Olej kosmetyczny „ANTY CELLULITE” 100ml
ID: 1281
Olej kosmetyczny „ANTY CELLULITE”
Uznany i sprawdzony wśród naturoterapeutów, masażystów, kosmetologów niemieckich, najwyższej jakości olej kosmetyczny .Wspaniale nadaje się do codziennej ...
|
| | | | | |
| |
|
Cena netto/brutto |
|
|
|
|
|
11.51/13.69 PLN |
|
 |
|
|
| |
|
| | | | |

Dostępność: dostępny
|
Olej kosmetyczny „ANTY CELLULITE” 500ml
ID: 1282
Olej kosmetyczny „ANTY CELLULITE”
500ml
Uznany i sprawdzony wśród naturoterapeutów, masażystów, kosmetologów niemieckich, najwyższej jakości olej kosmetyczny .Wspaniale nadaje się do ...
|
| | | | | |
| |
|
Cena netto/brutto |
|
|
|
|
|
48.43/57.63 PLN |
|
 |
|
|
| |
|
| | | | |

Dostępność: dostępny
|
Olej z czarnuszki - kminku czarnego 100ml
ID: 926
Olej z czarnuszki siewnej
100ml
Czarnuszka siewna (Nigella sativa L.) – gatunek rośliny z rodziny jaskrowatych. Pochodzi z Europy Południowej i Azji Zachodniej. Roślina ta uprawiana jest w Syrii, Iraku, ...
|
| | | | | |
| |
|
Cena netto/brutto |
|
|
|
|
|
27.89/29.84 PLN |
|
 |
|
|
| |
|
| | | | |

Dostępność: dostępny
|
Olej z czarnuszki - kminku czarnego 50ml
ID: 925
Olej z czarnuszki siewnej (kosmetyczny)
50ml
Czarnuszka siewna (Nigella sativa L.) – gatunek rośliny z rodziny jaskrowatych. Pochodzi z Europy Południowej i Azji Zachodniej. Roślina ta uprawiana jest ...
|
| | | | | |
| |
|
Cena netto/brutto |
|
|
|
|
|
14.78/17.59 PLN |
|
 |
|
|
| |
|
| | | | |

Dostępność: dostępny
|
Olejek migdałowy 100ml
ID: 1086
Olejek migdałowy 100ml
Olej migdałowy (Oleum Amygdalae dulcium, Oleum amygdalarum (amararum) aethereum, Amigdalina oleum) - to olej roślinny, który otrzymuje się dzięki wyciskaniu na zimno nasion drzewa migdałowego ...
|
| | | | | |
| |
|
Cena netto/brutto |
|
|
|
|
|
10.67/12.69 PLN |
|
 |
|
|
| |
|
| | | | |

Dostępność: dostępny
|
Olejek Monoi Tiki Tahiti 120ml - SANTAL
ID: 746
OLEJEK MONOI TIKI TAHITI 120ml
SANTAL
Monoi de Tahiti istnieje na rynku od ponad 50 lat i cieszy się uznaniem od pierwszego sprzedanego kosmetyku. Produkty Monoi popularne są wśród ...
|
| | | | | |
| |
|
Cena netto/brutto |
|
|
|
|
|
31.34/37.30 PLN |
|
 |
|
|
| |
|
| | | | |

Dostępność: dostępny
|
Olejek Monoi Tiki Tahiti 120ml - TIARE
ID: 749
OLEJEK MONOI TIKI TAHITI 120ml
TIARE
Monoi de Tahiti istnieje na rynku od ponad 50 lat i cieszy się uznaniem od pierwszego sprzedanego kosmetyku. Produkty Monoi popularne są wśród polinezyjskich ...
|
| | | | | |
| |
|
Cena netto/brutto |
|
|
|
|
|
31.34/37.30 PLN |
|
 |
|
|
| |
|
| | | | |

Dostępność: dostępny
|
Olejek Monoi Tiki Tahiti 120ml - VANILLE
ID: 752
OLEJEK MONOI TIKI TAHITI 120ml
VANILLE
Monoi de Tahiti istnieje na rynku od ponad 50 lat i cieszy się uznaniem od pierwszego sprzedanego kosmetyku. Produkty Monoi popularne są wśród polinezyjskich ...
|
| | | | | |
| |
|
Cena netto/brutto |
|
|
|
|
|
31.34/37.30 PLN |
|
 |
|
|
| |
|
| | | | |

Dostępność: dostępny
|
Olejek Monoi Tiki Tahiti 120ml - YLANG YLANG
ID: 750
OLEJEK MONOI TIKI TAHITI 120ml
YLANG YLANG
Monoi de Tahiti istnieje na rynku od ponad 50 lat i cieszy się uznaniem od pierwszego sprzedanego kosmetyku. Produkty Monoi popularne są wśród polinezyjskich ...
|
| | | | | |
| |
|
Cena netto/brutto |
|
|
|
|
|
31.34/37.30 PLN |
|
 |
|
|
| |
|